+32 32 35 03 67contact@arop.be

Bezoek ook:  Inatura

Missie - Arop

U bent hier

Missie

Arop zorgt voor het welzijn en de individuele ontplooiing van haar medewerkers. De kernwaarden zijn: onze mensen staan centraal, terwijl integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel gedragen worden. Mensen met een beperking krijgen bij Arop volwaardige taken. Hiermee wordt er op economisch en maatschappelijk verantwoorde wijze werk verschaft en ondersteuning verleend om sociaal beter te kunnen functioneren. Met een team van enthousiaste, gemotiveerde en deskundige medewerkers bouwt men schouder aan schouder aan de groei en continuïteit van een gezonde en transparante organisatie. Onze klant is onze partner. We vertrekken altijd vanuit een win-win situatie waarbij we correcte prijzen hanteren en optimale diensten aanbieden. Uiteraard kunnen we niet concurreren met de prijzen voor dezelfde diensten in de lage loonlanden. Waar we wél garant voor staan is professionaliteit, hoge kwaliteit en een lage total cost of ownership. Sowieso zijn onze prijzen lager, omdat we ons niet in het klassieke arbeidscircuit bevinden. Daarbij hebben we veel ervaring in overslag en beschikken we over de juiste faciliteiten en processen voor diverse projecten. Hiermee verhogen we de tevredenheidsgarantie voor onze klanten. Om onze missie te verwezenlijken, zetten we alles op alles om een betrouwbare partner te zijn. Efficiënt, kwalitatief en klantgericht. Daarbij handelen we steeds veilig en milieubewust. Medewerkers bij Arop zijn verzekerd van voldoeningschenkend werk met toekomstperspectief in een stabiele organisatie. Dit draagt ertoe bij dat men op volwaardige manier deel uitmaakt van de maatschappij, wat het gevoel van zingeving vergroot. Een stabiele en aangename werkomgeving. Dat zijn de waarden die Arop te allen tijde hanteert.

Maatwerk

De expressie ‘beschutte werkplaats’ laten we plaatsruimen voor ‘maatwerkbedrijf. 
Arop verschaft werk op maat van capaciteiten. We gaan hier zover in, dat iedereen een gedetailleerd profiel krijgt met sterke- en zwakke punten. Dit wordt opgemaakt volgens het Duitse MELBA-systeem. Op deze manier selecteren we de juiste mensen voor elke opdracht. We hebben steeds een luisterend oor voor de bekommernissen, zodat iedereen gemotiveerd blijft en optimaal presteert. 
 
Maatwerk past eveneens perfect in onze relatie met de klant. Zo werkt ons team volgens de LEAN-principes. Kwaliteitsbeheer is cruciaal voor ons. Alle processen worden constant gemonitord en aangestuurd. De resulaten spreken voor zich: foutloos afgeleverd werk!